Kuinka Kohottaa Pakastecroissantit? 🥐

Kuinka Kohottaa Pakastecroissantit? 🥐

Jos haluat nähdä opetusvideon, katso linkki tuolta:

1. Sulata croissantit jääkaapissa 6–8 tuntia (tai yön yli) tai huoneenlämmössä 1,5 tuntia.

2. Esilämmitä tyhjä uuni minimilämpötilaan (50 °C) noin 30–40 sekunniksi, jotta lämpötila nousee 30–35 °C:een.

3. Lämmitä vesi 40 °C:seen, kaada se astiaan ja aseta astia uunin pohjalle.

4. Asettele croissantit leivinpaperilla vuoratulle pellille riittävän välimatkan päähän toisistaan.

5. Aseta lämpömittari pellin keskelle.

6. Laita croissantit uuniin (uuni pois päältä) ja sulje luukku tiiviisti.

7. Anna croissanttien kohota 3 tuntia lämpötilassa 27–28 °C

8. Jos lämpötila laskee alle 26 °C, vaihda jäähtynyt vesi lämpimään tai sytytä uunin valo, kunnes lämpötila nousee takaisin 27–28 °C:een.

9. Croissantit ovat valmiita paistettavaksi, kun ne ovat kaksin- tai kolminkertaistuneet, ilmavia ja kevyesti heiluvat, kun peltiä ravistetaan.

10. Ota croissantit ja vesikulho pois uunista ja poista lämpömittari pelliltä.

11. Esilämmitä uuni 190 °C:een.

12. Valmista munasively: Sekoita yksi kananmuna, 1 rkl kermaa ja ripaus suolaa hyvin yhteen.

13. Sivele croissantit varovasti munaseoksella pehmeällä siveltimellä.

14. Paista croissantit esilämmitetyssä uunissa keskitasolla, laske lämpötila 170 °C:een, kytke kiertoilmatoiminto päälle ja paista 15 minuuttia (tai 20 minuuttia ilman kiertoilmaa).

15. Ota croissantit uunista, kun ne ovat kullanruskeita, jäähdytä ritilällä ja nauti aidosta ranskalaisesta croissantista suoraan kotonasi! 🥐✨

Seuraa uutiskirjettämme saadaksesi kaikki uutiset ja kampanjat.

Kiitos! Lähetyksenne on vastaanotettu!
Hups! Jokin meni pieleen lomaketta lähetettäessä.