Ihmisiltä ihmisille – Tutustu meihin

Tuu moikkaamaan!

Juan Pablo

kondiittori

Olen kolumbialainen kokki, joka on yli vuosikymmenen elellyt patojen ja kattiloiden parissa eri ravintoloissa. Aloitin urani kolumbialaisten luksushotellien keittiöistä, ja taitojeni karttuessa etenin keittiömestariksi ja opettajaksi ravintola-alan oppilaitoksiin.

Vuonna 2016 kiinnostuin leipomisesta ja jälkiruoista Barcelonassa harjoittelukeikkani aikana, ja päätin jäädä Espanjaan opiskelemaan kondiittorin taitoja sekä ravintolanjohtamista työni ohella. Lopulta maassa vierähtikin viisi vuotta!

Muutin Tampereelle, kun Välimeren makuja Pohjolan keittiöön yhdistävään Kattila-bistroon avautui kokin paikka. Marcon tiimiin liityin, koska näin sen kiinnostavana mahdollisuutena kasvaa ammatillisesti sekä oppia uusia tekniikoita suolaisesta ja makeasta leipomisesta. Olemme hyvä joukko rautaisia ammattilaisia!

Venni

leipuri-kondiittori

Yksi syy ammattivalinnalleni on, että olen oikea herkkusuu. Rakastan leipomista: Se toimii niin terapiana kuin itsensä ilmaisun välineenä. Uuden oppiminen leivonnassa tuottaa suunnatonta iloa, ja tähän kiteytyy se, miksi halusin juuri tähän tiimiin töihin.

Pääsen haastamaan itseäni, oppimaan uutta ja kokemaan päivittäin pieniä onnenhetkiä ihanien herkkujen parissa. Uskon, että omalla persoonallani tuon makoisan lisän huipputiimiimme, sillä hymyä ja energiaa riittää! Harrastan avannossa pulahtamista – ja pitkiä päiväunia koirani kanssa.

Pekka

barista

Olen tamperelainen barista ja kahviasiantuntija usean vuoden kokemuksella. Olen mukana Marco Boulangerie Cuisinen tiimissä, sillä haluan olla mukana tekemässä parasta mahdollista kahvilaa kaupunkiimme.

Kahvin lisäksi sydäntäni lähellä ovat muutkin kulinaristiset ilot sekä pyöräily ja valokuvaus.

Kasper

kokki

Olen Kasper, kokki ja paljasjalkainen tamperelainen. Ruoanlaitto alkoi kiinnostaa varsinaisesti vasta aikuisiällä. Kunnon kipinä kokkailuun lähti rakkaudesta italialaiseen ruokaan maustettuna terveellisellä määrällä The Sopranos -sarjaa – lopputuloksena oli täydellinen hurahtaminen siihen autenttiseen Italiaan.

Olen työskennellyt tasokkaissa ravintoloissa ympäri Tamperetta, myös keittiön johtamisen ja konseptisuunnittelun parissa. Pastryn parissa työskentely on jo pitkään ollut haaveeni, joka nyt on toteutunut: loputon erilaisten ja erimakuisten pastojen valmistus käsityönä on intohimoni ja osaamisalaani.

Marco

kokki, kondiittori

Olen Pariisissa kasvanut, Ferrandi-koulun käynyt kokki-kondiittori. Muutin Tampereelle rakkauden perässä vuonna 2015. Sitä ennen työskentelin 15 vuotta ravintoloissa ympäri maailman: Pariisissa, Tokiossa ja Taiwanissa, mutta nyt olen asettunut pysyvästi Tampereelle.

Rakastan perhettäni – sekä voita ja pastaa! Jokainen asiakkaamme on minulle tärkeä, ja haluan tehdä Tampereesta entistä herkullisemman paikan.

Soita